Inici / Arxius d'etiquetes: Delve

Arxius d'etiquetes: Delve

Deshabilitar o habilitar Delve

Delve, és una opció d’Office 365 que permet descobrir i buscar contingut a Office 365. A priori només mostra contingut als que ja tenen accés, però mostra molta informació d’altres persones que han compartit encara que no sigui amb tu perquè la informació està duplicada. A vegades dona la sensació que quan entres a Delve els adjunts dels teus …

Llegeix més »